Afër
...
GS52115W Makina larëse e enëve - e veçuar
299,99 €

Makina larëse e enëve - e veçuar GS52115W

Niveli i energjisë: A++ Numri i koshave: 2 Aqua Stop i pjesshëm Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44,8 × 84,5 × 60 cm
299,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Filtër vetëpastrues

Filtër vetëpastrues

Sistemi automatik i filtrit pastrues heq mbetjet e ushqimit për të parandaluar bllokimin e tij, dhe në këtë mënyrë edhe ndonjë problem apo gabim.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

Max i temperaturës së ujit në hyrje: 60 °C

Tregues për ndezje/fikje

Temperatura(t) e larjes: 40, 45, 55, 60, 65 °C

6 programe: Programi normal; Larje intensive; Programi i shkurtër intensiv; Programi ekonomik ECO; Njomje; Larje delikate

Programi referent: 4

Ngarkesë 1/2

Sinjal zanor për fundin e proçesit të larjes

Numri i koshave: 2

Mbajtësit e përthyeshëm të pjatave në koshin e poshtëm

5 nivele spërkatjeje: 4

Anët e spërkatjes: 2

Filtër vetpastrues

Mbrojtje nga tejmbushja: Aqua Stop i pjesshëm

Diagnostikimi i shërbimeve

Ana e brendëshme me inoks

Konsumi i ujit: 9 L

Konsumi i energjisë - programi normal: 0,69 kWh

Konsumi i përllogaritur vjetor i ujit: 2.520 L

Niveli i zhurmshmërisë: 49 dB(A)re1pW

Fuqia e instaluar: 230 V

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44,8 × 84,5 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 49,5 × 87,1 × 64,5 cm

Pesha neto: 36,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 42 kg

Fuqia e instaluar: 1.930 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 495765

Kodi EAN: 3838942043284

Shtesë

Produktet e ngjashme