Afër
...
GI61010X Makinë larëse enësh - inkaso
359,99 €

Makinë larëse enësh - inkaso GI61010X

Niveli i energjisë: A++ Vend për komplet me 12 copë Numri i koshave: 2 Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 81,5 × 55 cm
359,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Filtër vetëpastrues

Filtër vetëpastrues

Sistemi automatik i filtrit pastrues heq mbetjet e ushqimit për të parandaluar bllokimin e tij, dhe në këtë mënyrë edhe ndonjë problem apo gabim.
_products/features/icon - 3 në 1

3 në 1

Thjesht duke aktivizuar funksionin "3 në 1", pjatalarësja juaj automatikisht do të rregullojë ciklin e larjes për pllakën 3 në 1 dhe heq përdorimin e shpëlarjes shtesë, duke e bërë këtë funksion shumë të përshtatshëm. Nëse përdorni pluhur apo xhel pastrues, lëshohet shkëlqyesi për të lejuar rezultate optimale të larjes dhe shndritje të përsosur.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

Max i temperaturës së ujit në hyrje: 60 °C

Tregues për ndezje/fikje

Temperatura(t) e larjes: 65, 60, 55, 45, 40 °C

6 programe: Programi normal; Programi i shpejtë; Larje intensive; Programi i shkurtër intensiv; Programi ekonomik ECO; Program për enë xhami

Programi referent: 3

Vend për komplet me 12 copë

Ngarkesë 1/2

Funksioni 3 në 1

Tregues vizual për perfundimin e larjes

Sinjal zanor për fundin e proçesit të larjes

Fillim vonuar ne orë 3 /6 /9

Numri i koshave: 2

Mbajtësit e përthyeshëm të pjatave në koshin e poshtëm

5 nivele spërkatjeje: 4

Anët e spërkatjes: 2

Filtër vetpastrues

Diagnostikimi i shërbimeve

Ana e brendëshme me inoks

Konsumi i ujit: 11 L

Konsumi i energjisë - programi normal: 0,91 kWh

Konsumi i përllogaritur vjetor i ujit: 3.080 L

Niveli i zhurmshmërisë: 49 dB(A)re1pW

Regullimi i lartësisë: 50 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 81,5 × 55 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63 × 87,2 × 63,5 cm

Përmasat e montimit: 60 × 82 × 58 cm

Fuqia e instaluar: 1.760 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 566907

Kodi EAN: 3838942142444

Shtesë

Produktet e ngjashme