WHT921E5X

WHT921E5X

Kodi i artikullit: 474614 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 576 m³/h Niveli i energjisë: C Essential Line Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89,8 × 4,2 × 45 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Filtrat

Filtrat

Përfitoni nga shkuma e poliuretanit
Shkuma e veçantë në filtër eliminon deri në 98% të gjithë yndyrnat dhe papastërtitë e tjera. Kjo e bën ajrin në kuzhinë më të freskët dhe më të pastër. Në të njëjtën kohë, aspiratori mban klasin A të efikasitetit në përthithje.
_products/features/icon - Material kundër shenjës së gishtave

Material kundër shenjës së gishtave

Me shkëlqim dhe pa gjurmë gishtash
Të gjitha sipërfaqet e çelikut janë të veshura me një shtresë të veçantë që parandalon mbetjen e shenjave të gishtave, duke lënë sipërfaqen gjithmonë të shkëlqyeshme dhe duke e bërë pastrimin shumë më të lehtë.

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: C

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 576 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 274 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtër karboni: 197465

Numri i motorave: 1

Lartësia: 42 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89,8 × 4,2 × 45 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 94,5 × 66,5 × 47,5 cm

Pesha neto: 21 kg

Pesha bruto e pajisjes: 26 kg

Fuqia e instaluar: 215 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 474614

Kodi EAN: 3838942011245

Shtesë

Produktet e ngjashme