WHI643ORAB

WHI643ORAB

Kodi i artikullit: 728153 Aspirator që montohet në mur Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 570 m³/h Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 42,5 × 47 cm
WHI643ORAB
_product/variations/distinction/colour-blackTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: B

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 570 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Butonat: Me prekje

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 180177

Numri i motorave: 1

Lartësia: 425 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 42,5 × 47 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 70,5 × 52 × 56,2 cm

Pesha neto: 26 kg

Pesha bruto e pajisjes: 30 kg

Fuqia e instaluar: 284 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 728153

Kodi EAN: 3838782027437

Shtesë

Produktet e ngjashme