WHI641ST

WHI641ST

Kodi i artikullit: 498345 Aspirator që montohet në mur Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 508 m³/h Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 45 × 47 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: B

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 508 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 485 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Butonat: Me prekje

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 182183

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 450 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 45 × 47 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 80,3 × 60,2 × 79,2 cm

Pesha neto: 26 kg

Pesha bruto e pajisjes: 31,9 kg

Fuqia e instaluar: 284 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 498345

Kodi EAN: 3838942049224

Shtesë

Produktet e ngjashme