Afër
...
WHI641E6XGW
299,99 €

WHI641E6XGW

Kodi i artikullit: 491926 Aspirator që montohet në mur Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 633 m³/h Niveli i energjisë: B Essential Line Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45 × 37,3 cm
WHI641E6XGW
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
299,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Sistem perimetral i thithjes

Sistem perimetral i thithjes

Inteligjente, nxjerrje e ajrit të dëshiruar me më pak zhurmë
Sistemi i ri i thithjes perimetrale të ajrit lëviz ajrin nga pjesa qendrore në skajet e jashtme të aspiratorit. Kjo mënyrë optimizon konsumin e energjisë, redukton zhurma dhe bën nxjerrjen e ajrit më të efektshme.
_products/features/icon - Filtrat

Filtrat

Përfitoni nga shkuma e poliuretanit
Shkuma e veçantë në filtër eliminon deri në 98% të gjithë yndyrnat dhe papastërtitë e tjera. Kjo e bën ajrin në kuzhinë më të freskët dhe më të pastër. Në të njëjtën kohë, aspiratori mban klasin A të efikasitetit në përthithje.
_products/features/icon - Material kundër shenjës së gishtave

Material kundër shenjës së gishtave

Me shkëlqim dhe pa gjurmë gishtash
Të gjitha sipërfaqet e çelikut janë të veshura me një shtresë të veçantë që parandalon mbetjen e shenjave të gishtave, duke lënë sipërfaqen gjithmonë të shkëlqyeshme dhe duke e bërë pastrimin shumë më të lehtë.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: B

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 633 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 416 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Butonat: Me prekje

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Filtër karboni: 415601

Numri i motorave: 1

Lartësia: 450 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45 × 37,3 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 83,2 × 69,7 × 49,2 cm

Pesha neto: 26,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 32,11 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 491926

Kodi EAN: 3838942035678

Shtesë

Produktet e ngjashme