Afër
...
WHC623E14X
114,99 €

WHC623E14X

Kodi i artikullit: 514489 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 408 m³/h Niveli i energjisë: C Essential Line Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 25 × 50 cm
114,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Filtrat

Filtrat

Përfitoni nga shkuma e poliuretanit
Shkuma e veçantë në filtër eliminon deri në 98% të gjithë yndyrnat dhe papastërtitë e tjera. Kjo e bën ajrin në kuzhinë më të freskët dhe më të pastër. Në të njëjtën kohë, aspiratori mban klasin A të efikasitetit në përthithje.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: C

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 408 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 300 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtër karboni: 315275

Numri i motorave: 1

Lartësia: 250 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 25 × 50 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64,5 × 63,7 × 36,5 cm

Pesha neto: 8,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 11,36 kg

Fuqia e instaluar: 126 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 514489

Kodi EAN: 3838942071997

Shtesë

Produktet e ngjashme