Afër
...
IHT941A2XBG
950,99 €

IHT941A2XBG

Kodi i artikullit: 474646 Ishull Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 462 m³/h Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89,8 × 5,9 × 61,1 cm
950,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Teknologjia e përshtatjes

Teknologjia e përshtatjes

Pa aroma, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatimit. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info
_products/features/icon - Filtrat

Filtrat

Përfitoni nga shkuma e poliuretanit
Shkuma e veçantë në filtër eliminon deri në 98% të gjithë yndyrnat dhe papastërtitë e tjera. Kjo e bën ajrin në kuzhinë më të freskët dhe më të pastër. Në të njëjtën kohë, aspiratori mban klasin A të efikasitetit në përthithje.
_products/features/icon - Teknologjia AdaptTech

Teknologjia AdaptTech

Operim automatik i ventilatorit
Sensori zbulon nivelin e papastërtive ose avullit, lagështisë dhe gazeve. Aspiratori automatikisht përshtat shpejtësinë e ventilatorit në përputhje me rrethanat apo edhe mund të ndalojë atë tërësisht, kur ky nuk është më i nevojshëm.

Material kundër shenjës së gishtave

Me shkëlqim dhe pa gjurmë gishtash
Të gjitha sipërfaqet e çelikut janë të veshura me një shtresë të veçantë që parandalon mbetjen e shenjave të gishtave, duke lënë sipërfaqen gjithmonë të shkëlqyeshme dhe duke e bërë pastrimin shumë më të lehtë.

Me kohëmatës dhe rifreskues

Gjithmonë i freskët dhe në kohën e duhur
Aspiratorët Gorenje mund të fiken automatikisht në 10, 20 ose 30 minuta. Funksioni i rifreskimit aktivizohet automatikisht çdo orë 5 minuta.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Ishull

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: B

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 462 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 287 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Butonat: Me prekje

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 197465

Numri i motorave: 1

Lartësia: 59 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89,8 × 5,9 × 61,1 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 102,7 × 79,4 × 51,8 cm

Pesha neto: 33,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 41,5 kg

Fuqia e instaluar: 265 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 474646

Kodi EAN: 3838942011566

Shtesë

Produktet e ngjashme