IHGC963ORAB

IHGC963ORAB

Kodi i artikullit: 728156 Ishull Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 550 m³/h Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 56 × 60 cm
IHGC963ORAB
_product/variations/distinction/colour-blackTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Ishull

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: B

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 550 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 530411

Numri i motorave: 1

Lartësia: 560 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 56 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 104,5 × 84 × 69,2 cm

Pesha neto: 28,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 36,4 kg

Fuqia e instaluar: 273 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 728156

Kodi EAN: 3838782027468

Shtesë

Produktet e ngjashme