Afër
...
IDKG9545E
510,99 €

IDKG9545E

Kodi i artikullit: 185989 Ishull Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 643 m³/h Niveli i energjisë: D Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 5,4 × 60 cm
510,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Ishull

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: D

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 643 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 565 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Butonat: Me prekje

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 4

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 180178

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 54 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 5,4 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 100 × 40 × 76,5 cm

Pesha neto: 24,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 29,1 kg

Fuqia e instaluar: 230 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 185989

Kodi EAN: 3838942409615

Shtesë

Produktet e ngjashme