Afër
...
GHV8X
510,99 €

GHV8X

Kodi i artikullit: 312246 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 657 m³/h Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 79,8 × 53,5 × 42,1 cm
510,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 657 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 494 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim elektronik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 4

Nderpreres

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër karboni: 185778

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 535 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 79,8 × 53,5 × 42,1 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 93,5 × 57 × 60 cm

Pesha neto: 17,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 21,1 kg

Fuqia e instaluar: 240 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 312246

Kodi EAN: 3838942685521

Karkasa

Produktet e ngjashme