DU6115EC

DU6115EC

Kodi i artikullit: 190549 Aspirator që montohet Butonat: si çelës Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 125 m³/h Niveli i energjisë: C Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 7,7 × 47 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: C

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 125 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 70 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 12,5 cm

Komandim mekanik

Butonat: si çelës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër sintetik për yndyrën

Filtër karboni: 194497

Numri i motorave: 1

Lartësia: 77 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 7,7 × 47 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63 × 10 × 52,5 cm

Pesha neto: 4,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,2 kg

Fuqia e instaluar: 108 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 190549

Kodi EAN: 3838942416019

Shtesë

Produktet e ngjashme