Afër
...
DT9SY2W
326,99 €

DT9SY2W

Kodi i artikullit: 312568 Aspirator që montohet në mur Butonat: Buton Simplicity per komandim te lehte Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 630 m³/h Niveli i energjisë: D Simplicity II Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 9,5 × 43,5 cm
DT9SY2W
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
326,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: D

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 630 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 572 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Buton Simplicity per komandim te lehte

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 428642

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 95 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90 × 9,5 × 43,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 102 × 55 × 46 cm

Pesha neto: 14,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 18,2 kg

Fuqia e instaluar: 240 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 312568

Kodi EAN: 3838942933486

Shtesë

Produktet e ngjashme