Afër
...
DQG8536B
453,39 €

DQG8536B

Kodi i artikullit: 364659 Aspirator që montohet në mur Butonat: Me prekje Sensor nxehtësie Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 746 m³/h Niveli i energjisë: D Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 80 × 59,3 × 29 cm
567,99 €
453,39 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Me kohëmatës dhe rifreskues

Gjithmonë i freskët dhe në kohën e duhur
Aspiratorët Gorenje mund të fiken automatikisht në 10, 20 ose 30 minuta. Funksioni i rifreskimit aktivizohet automatikisht çdo orë 5 minuta.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: D

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 746 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 634 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim elektronik

Butonat: Me prekje

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 593 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 80 × 59,3 × 29 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 97,5 × 68,7 × 64,5 cm

Pesha neto: 33,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 43,1 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 364659

Kodi EAN: 3838942766596

Karkasa

Produktet e ngjashme