DKG552-ORA-W

DKG552-ORA-W

Kodi i artikullit: 274961 Aspirator që montohet në mur Butonat: si çelës Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 625 m³/h Niveli i energjisë: D Gorenje Ora-Ïto Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 55 × 51 × 38,8 cm
DKG552-ORA-W
_product/variations/distinction/colour-whiteTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: D

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 625 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 332 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 14,9 cm

Butonat: si çelës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 241850

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 510 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 55 × 51 × 38,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 76 × 52,5 × 65 cm

Pesha neto: 25,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 30,73 kg

Fuqia e instaluar: 290 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 274961

Kodi EAN: 3838942606748

Shtesë

Produktet e ngjashme