DK63MCLI

DK63MCLI

Kodi i artikullit: 457835 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 621 m³/h Niveli i energjisë: D Klasike Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 31 × 50 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: D

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 621 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 545 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 4

Nderpreres

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 180177

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 310 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 31 × 50 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 71 × 69,4 × 49,5 cm

Pesha neto: 15,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 19,52 kg

Fuqia e instaluar: 280 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 457835

Kodi EAN: 3838942334696

Shtesë

Produktet e ngjashme