Afër
...
DK6335X
114,99 €

DK6335X

Kodi i artikullit: 374058 Aspirator që montohet në mur Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 324 m³/h Niveli i energjisë: E Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 20 × 45 cm
114,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator që montohet në mur

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: E

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 324 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 150 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 200 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 20 × 45 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 67 × 53,5 × 33,4 cm

Pesha neto: 5,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,3 kg

Fuqia e instaluar: 206 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 374058

Kodi EAN: 3838942780752

Karkasa

Produktet e ngjashme