DFGA9575BXEX Aspirator kuzhine

Aspirator kuzhine DFGA9575BXEX

Kodi i artikullit: 390215 Butonat: Me prekje Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 530 m³/h Niveli i energjisë: C Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 82,6 × 74 × 9,2 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Sistem perimetral i thithjes

Sistem perimetral i thithjes

Inteligjente, nxjerrje e ajrit të dëshiruar me më pak zhurmë
Sistemi i ri i thithjes perimetrale të ajrit lëviz ajrin nga pjesa qendrore në skajet e jashtme të aspiratorit. Kjo mënyrë optimizon konsumin e energjisë, redukton zhurma dhe bën nxjerrjen e ajrit më të efektshme.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Ajrosje me nxjerrje ajri

Niveli i energjisë: C

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 530 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Butonat: Me prekje

Funksioni i matjes së kohës - Timer

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Aspirim perimetrik (P.A.E. System)

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Treguesi i bërjes pis të filtrit

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 740 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 82,6 × 74 × 9,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 98,5 × 57 × 91 cm

Pesha neto: 18 kg

Pesha bruto e pajisjes: 23,5 kg

Fuqia e instaluar: 353 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 390215

Kodi EAN: 3838942807046

Shtesë

Produktet e ngjashme