DF6116E

DF6116E

Kodi i artikullit: 185614 Aspirator inkaso Butonat: si çelës Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 400 m³/h Niveli i energjisë: E Essential Line Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator inkaso

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: E

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 400 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 316 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 12 cm

Komandim mekanik

Butonat: si çelës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 646780

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 2

Lartësia: 173 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 66 × 39,5 × 22,5 cm

Pesha neto: 8,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 9,3 kg

Fuqia e instaluar: 250 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 185614

Kodi EAN: 3838942407970

Shtesë

Produktet e ngjashme