BHP623E13X

BHP623E13X

Kodi i artikullit: 514461 Aspirator inkaso Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 639 m³/h Niveli i energjisë: B Essential Line Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 31 × 30,5 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Filtrat

Filtrat

Përfitoni nga shkuma e poliuretanit
Shkuma e veçantë në filtër eliminon deri në 98% të gjithë yndyrnat dhe papastërtitë e tjera. Kjo e bën ajrin në kuzhinë më të freskët dhe më të pastër. Në të njëjtën kohë, aspiratori mban klasin A të efikasitetit në përthithje.
_products/features/icon - Material kundër shenjës së gishtave

Material kundër shenjës së gishtave

Me shkëlqim dhe pa gjurmë gishtash
Të gjitha sipërfaqet e çelikut janë të veshura me një shtresë të veçantë që parandalon mbetjen e shenjave të gishtave, duke lënë sipërfaqen gjithmonë të shkëlqyeshme dhe duke e bërë pastrimin shumë më të lehtë.

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Aspirator inkaso

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: B

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 639 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 492 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Komandim mekanik

Butonat: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtër karboni: 688572

Numri i motorave: 1

Lartësia: 310 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 31 × 30,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 70 × 38 × 43 cm

Pesha neto: 10,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,66 kg

Fuqia e instaluar: 246 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 514461

Kodi EAN: 3838942072239

Shtesë

Produktet e ngjashme