BHI611ES

BHI611ES

Kodi i artikullit: 733140 Butonat: si çelës Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 370 m³/h Niveli i energjisë: D Essential Line Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 53,4 × 20,8 × 30 cm
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Teknologjia AdaptAir

Nuk ka aroama, thjesht vetëm ajër
AdaptAir është një teknologji unike që bën thithjen e plotë të ajrit mbi sipërfaqen e gjithë zonës së gatim. Kjo është bërë e mundur nga kombinimi i veçantë i filtrave të aluminit, një shkumë të veçantë, dhe fletëve në brendësi të aspiratorit që hapen e mbyllen në varësi të fuqisë së thithjes, kjo në mënyrë të konsiderueshme redukton nivelin e zhurmës.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Nxjerrës dhe riciklizues

Niveli i energjisë: D

Masa maksimale e nxjerrjes nga veprimi i nxjerrjes: 370 m³/h

Qarkullimi maksimal i ajrit në riqarkullim: 140 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 12 cm

Komandim mekanik

Butonat: si çelës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Nderpreres

Filtri i yndyrës: Filtër yndyre alumini

Filtër karboni: 416912

Filtër yndyre që lahet

Numri i motorave: 1

Lartësia: 208 mm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 53,4 × 20,8 × 30 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58 × 24 × 32,4 cm

Pesha neto: 4,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,9 kg

Fuqia e instaluar: 146 w

Kodi i artikullit: 733140

Kodi EAN: 3838782176388

Shtesë

Produktet e ngjashme