Afër
...
WCM702PW
38,99 €

WCM702PW

38,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 12 × 26 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 29,4 × 20,1 × 22,7 cm

Pesha neto: 2,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,8 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 559642

Kodi EAN: 3838942120954

Shtesë

Produktet e ngjashme