WCM702PR

WCM702PR

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 12 × 26 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 29,4 × 20,1 × 22,7 cm

Pesha neto: 2,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 3 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 577334

Kodi EAN: 3838782011603

Shtesë

Produktet e ngjashme