TG2514B

TG2514B

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjersia e pllakes per pjekje: 37 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 27 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 53,5 × 7,4 × 28,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 54,8 × 9,6 × 32,5 cm

Pesha neto: 3,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 3,9 kg

Fuqia e instaluar: 1.400 w

Kodi i artikullit: 564027

Kodi EAN: 3838942131547

Shtesë

Produktet e ngjashme