Afër
...
T900KARIM
39,99 €

T900KARIM

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 25 × 18 × 15 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,7 × 20,5 × 17,6 cm

Pesha neto: 1,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,8 kg

Fuqia e instaluar: 870 w

Kodi i artikullit: 577490

Kodi EAN: 3838782012426

Shtesë

Produktet e ngjashme