Afër
...
T850BK
29,99 €

T850BK

29,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30,7 × 18 × 16,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 34,2 × 19,6 × 16,4 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,8 kg

Fuqia e instaluar: 850 w

Kodi i artikullit: 498314

Kodi EAN: 3838942049026

Shtesë

Produktet e ngjashme