Afër
...
T800ORAW
69,99 €

T800ORAW

69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30 × 20 × 17 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 34,2 × 24 × 21 cm

Pesha neto: 1,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 731080

Kodi EAN: 3838782129643

Shtesë

Produktet e ngjashme