Afër
...
T1100INF
39,99 €

T1100INF

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 29,5 × 18,8 × 17 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,7 × 21 × 18,8 cm

Pesha neto: 1,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,9 kg

Fuqia e instaluar: 1.050 w

Kodi i artikullit: 577491

Kodi EAN: 3838782012433

Shtesë

Produktet e ngjashme