Afër
...
T1100CLI
49,99 €

T1100CLI

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 29,5 × 22,2 × 18 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 30,2 × 23,4 × 19,2 cm

Pesha neto: 1,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,9 kg

Fuqia e instaluar: 1.100 w

Kodi i artikullit: 682719

Kodi EAN: 3838782079832

Shtesë

Produktet e ngjashme