Afër
...
SM703BK
31,99 €

SM703BK

31,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox

Gjersia e pllakes per pjekje: 20 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 10 cm

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 9 × 23 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24,3 × 12,8 × 29,2 cm

Pesha neto: 2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,5 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 491725

Kodi EAN: 3838942034893

Shtesë

Produktet e ngjashme