SM701I

SM701I

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer

Gjersia e pllakes per pjekje: 20 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 10 cm

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 9 × 23 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24,4 × 11 × 24,7 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 491727

Kodi EAN: 3838942034909

Shtesë

Produktet e ngjashme