SM701GCB

SM701GCB

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer

Gjersia e pllakes per pjekje: 20 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 10 cm

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22,8 × 9,5 × 22,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25,9 × 11,8 × 25,7 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 730993

Kodi EAN: 3838782125102

Shtesë

Produktet e ngjashme