KR1800SM

KR1800SM

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjersia e pllakes per pjekje: 29 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 22 cm

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 35 × 13,5 × 30,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 39 × 14,5 × 36,5 cm

Pesha neto: 2,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 3 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 673875

Kodi EAN: 3838782070044

Shtesë

Produktet e ngjashme