Afër
...
KR1800SDP
59,99 €

KR1800SDP

59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Pjate te mbeshtjellura me teflon

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer

Gjersia e pllakes per pjekje: 34 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 23 cm

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 37,5 × 13,5 × 31,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 44,5 × 14,5 × 38,5 cm

Pesha neto: 4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,5 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 673874

Kodi EAN: 3838782070037

Shtesë

Produktet e ngjashme