Afër
...
KR1800KDP
54,99 €

KR1800KDP

54,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Pjate te mbeshtjellura me teflon

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjersia e pllakes per pjekje: 23 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 35 cm

Gjatesia e kabllit: 1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 42 × 14 × 30 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 47 × 15 × 34 cm

Pesha neto: 4,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 122960

Kodi EAN: 3838942235054

Karkasa

Produktet e ngjashme