Afër
...
KR1800EPRO
99,99 €

KR1800EPRO

99,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox

Gjersia e pllakes per pjekje: 32 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 24 cm

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 37,5 × 13,5 × 30,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 39 × 14,5 × 36,5 cm

Pesha neto: 5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,8 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 564023

Kodi EAN: 3838942131523

Shtesë

Produktet e ngjashme