Afër
...
KR1800DS
54,99 €

KR1800DS

54,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Llamarinë e lyer

Gjersia e pllakes per pjekje: 31 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 23 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 35 × 9,5 × 31,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 44,5 × 14,2 × 38,5 cm

Pesha neto: 3,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,5 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 326375

Kodi EAN: 3838942703447

Shtesë

Produktet e ngjashme