Afër
...
BM910W Makinë buke
79,99 €

Makinë buke BM910W

Numri i programeve: 12
79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Numri i formave të bukës: 1

Madhësia e bukës: 2

Madhësia e zgjedhur për bukën: 750 - 900 g

Numri i programeve: 12

Program për fryrjen e brumit

Sinjal zanor

Funksioni i ruajtes së nxehtësisë

Rifillim i pjekjes në rast të ndërprerjes së energjisë

Përgaditje automatike e brumit

Kupë për masë

Lugë shtesë për masë

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 27 × 39 × 35,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 41 × 29 × 36,6 cm

Pesha neto: 5,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 7,2 kg

Fuqia e instaluar: 600 w

Kodi i artikullit: 672184

Kodi EAN: 3838782067006

Shtesë

Produktet e ngjashme