Afër
...
BM900AL Makinë buke
99,99 €

Makinë buke BM900AL

Numri i programeve: 12
99,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Numri i formave të bukës: 2

Madhësia e bukës: 2

Madhësia e zgjedhur për bukën: 750 - 900 g

Numri i programeve: 12

Program për fryrjen e brumit

Sinjal zanor

Funksioni i ruajtes së nxehtësisë

Rifillim i pjekjes në rast të ndërprerjes së energjisë

Përgaditje automatike e brumit

Kupë për masë

Lugë shtesë për masë

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 37 × 31,5 × 24 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 61 × 37 × 29,4 cm

Pesha neto: 8,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 9,5 kg

Fuqia e instaluar: 615 w

Kodi i artikullit: 284333

Kodi EAN: 3838942623806

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme