BM1200BK Makinë buke

Makinë buke BM1200BK

Makinë buke Numri i programeve: 12
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Numri i formave të bukës: 1

Madhësia e bukës: 2

Madhësia e zgjedhur për bukën: 900 - 1.200 g

Numri i programeve: 12

Program për fryrjen e brumit

Sinjal zanor

Funksioni i ruajtes së nxehtësisë

Rifillim i pjekjes në rast të ndërprerjes së energjisë

Përgaditje automatike e brumit

Kupë për masë

Lugë shtesë për masë

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26,2 × 27,8 × 42,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 30,5 × 34 × 47,5 cm

Pesha neto: 6,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,1 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 347045

Kodi EAN: 3838942741081

Shtesë

Produktet e ngjashme