Afër
...
VCK1901WF Fshesë
130,99 €

Fshesë VCK1901WF

ATLANTIS 2 Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
130,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

ATLANTIS 2

Fuqia e motorit: 1.900 W

Fuqia terheqjes: 230 W

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 32 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 4,5 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 94 cm

Materiali i gypit: Krom

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 16 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gjatesia e kabllit: 6,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 85 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.900 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,2 × 32,2 × 27,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 51 × 32 × 34 cm

Pesha neto: 8,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,7 kg

Fuqia e instaluar: 1.600 w

Kodi i artikullit: 305631

Kodi EAN: 3838942664380

Shtesë

Produktet e ngjashme