VCK1802WF Fshesë

Fshesë VCK1802WF

ATLANTIS Fshesë Numri i aksesorëve: 3 Fshese per parket Fshesa univerzale
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

ATLANTIS

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fuqia terheqjes: 220 W

Numri i aksesorëve: 3

Fshese per parket

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 32 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 2,5 L

Gjatësia e tubit: 94 cm

Materiali i gypit: Krom

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 17 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 4

Rrota te gomes

Per pastrim te thate

Tipi i tubit: Teleskopik

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gjatesia e kabllit: 6,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 85 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.800 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 40,9 × 31,6 × 29,6 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 51 × 32,5 × 35 cm

Pesha neto: 8,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,9 kg

Fuqia e instaluar: 1.600 w

Kodi i artikullit: 262832

Kodi EAN: 3838942576706

Shtesë

Produktet e ngjashme