Afër
...
VCK1801BCYIV Fshesë
79,99 €

Fshesë VCK1801BCYIV

G-VAC 4 Kuti Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

G-VAC 4

Fuqia e motorit: 1.800 W

Fuqia terheqjes: 360 W

Kuti

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 1,6 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 94 cm

Filtrim Hepa

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

Nisje e butë

Treguesi i kutisë së pluhurit

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 14 m

horizontalisht

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: Kalter

Gjatesia e kabllit: 5,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 81 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.800 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 33,8 × 23 × 27 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 26 × 31 cm

Pesha neto: 4,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,7 kg

Kodi i artikullit: 393523

Kodi EAN: 3838942814853

Shtesë

Produktet e ngjashme