Afër
...
VCK1601GCYIV Fshesë
69,99 €

Fshesë VCK1601GCYIV

G-VAC 4 Kuti Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

G-VAC 4

Fuqia e motorit: 1.600 W

Fuqia terheqjes: 330 W

Kuti

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 35 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 1,6 L

Tipi i tubit: I montuëshëm

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Treguesi i kutisë së pluhurit

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 14 m

horizontalisht

Numri i rotave: 3

Rrota plastike

Disenjua/ngjyra: Gjelbert

Gjatesia e kabllit: 5,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 81 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.600 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 33,8 × 23 × 27 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 26 × 31 cm

Pesha neto: 4,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,2 kg

Kodi i artikullit: 393501

Kodi EAN: 3838942814846

Shtesë

Produktet e ngjashme