Afër
...
VCEB01GAWWF Fshesë
149,99 €

Fshesë VCEB01GAWWF

GFORCEAQUA Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
149,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

GFORCEAQUA

Fuqia terheqjes: 92 W

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 20,2 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 90 cm

Materiali i gypit: Gyp alumini

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 9 m

horizontalisht

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: E bardhë

Konsumi i energjisë kWh/vit: 30,1 kWh

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 79 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 31 × 30 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 53 × 34,5 × 34 cm

Pesha neto: 6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,7 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 678536

Kodi EAN: 3838782071249

Shtesë

Produktet e ngjashme