Afër
...
VCEA22TBKS Fshesë
109,99 €

Fshesë VCEA22TBKS

TANGO Qese filtër Numri i aksesorëve: 3 Fshese per parket Fshesa univerzale
109,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

TANGO

Fuqia terheqjes: 192 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshese per parket

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 27,5 L/s

Kapaciteti i thesit: 3,5 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 90 cm

Materiali i gypit: Gyp alumini

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Thes te letres: 3

Qese-filter tekstili: 1

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 21 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 8,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 70 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 46 × 30,6 × 24 cm

Pesha neto: 5,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,8 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 494562

Kodi EAN: 3838942041129

Shtesë

Produktet e ngjashme