VC2322GPLBK Fshesë

Fshesë VC2322GPLBK

G FORCE PLUS Qese filtër Numri i aksesorëve: 3
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

G FORCE PLUS

Fuqia e motorit: 2.300 W

Fuqia terheqjes: 470 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Qarkullimi i ajrit: 42 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 90 cm

Materiali i gypit: Gyp alumini

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 12 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: E zezë

Niveli i zhurmshmërisë: 79 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.300 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,3 × 27,7 × 31 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 57,5 × 32,5 × 34 cm

Pesha neto: 8,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 9,2 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 685956

Kodi EAN: 3838782089763

Shtesë

Produktet e ngjashme