VC2321GPRRCY Fshesë

Fshesë VC2321GPRRCY

G FORCE PLUS Thes dhe kuti Numri i aksesorëve: 3
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Qese ose kuti

Çanta HIGJENIKE ose mbajtësi i pluhurit CLEAN BOX
Disa modele të fshesave tona të korentit bëjnë të mundur përdorimin e të dy sistemeve: çantat HIGJENIKE ose mbajtësi i pluhurit CLEAN BOX. Çdo çantë HIGJENIKE ka një sistem të avancuar filtrimi i cili lejon edhe kapjen e grimcave më të vogla të pluhurit. Pluhuri nuk lëshohet edhe pas ndërrimit të çantës. Mbajtësi i pluhurit CLEAN BOX është një pjesë tjetër e pajisjes që siguron higjenë optimale. Në këtë mbajtëse, papastërtitë ndahen nga ajri dhe mbahen brenda. Ajri kur kalon nëpër filtrin HEPA në fund të mbajtëses, hyn në filtrin para motorit, dhe më pas në filtrin HEPA.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

G FORCE PLUS

Fuqia e motorit: 2.300 W

Fuqia terheqjes: 470 W

Thes dhe kuti

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Qarkullimi i ajrit: 42 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 90 cm

Materiali i gypit: Gyp alumini

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Treguesi i kutisë së pluhurit

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 10 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gjatesia e kabllit: 8,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 79 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.300 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,3 × 27,7 × 31 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 57,5 × 32,5 × 32,5 cm

Pesha neto: 5,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 9,6 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 678636

Kodi EAN: 3838782071263

Shtesë

Produktet e ngjashme