VC2303GAPRACY Fshesë

Fshesë VC2303GAPRACY

G.FORCEAIR PRO Fshesë Kuti Numri i aksesorëve: 3 Fshese per parket
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Furçe parketi XXL

Furçe parketi XXL

Furçe parketi XXL
Furça e parketit Unique është furça më e madhe në treg. Ju mund të pastroni sipërfaqe më të mëdha në të njëjtën kohë, gjë e cila ju kursen kohë dhe kontribuon në kursimin e energjisë.

Detajet teknike

G.FORCEAIR PRO

Fuqia terheqjes: 350 W

Kuti

Numri i aksesorëve: 3

Fshese per parket

Qarkullimi i ajrit: 33,3 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 3,3 L

Gjatësia e tubit: 80 cm

Materiali i gypit: Metal

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Nisje e butë

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 9 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Per pastrim te thate

Tipi i tubit: Teleskopik

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Konsumi i energjisë kWh/vit: 64,3 kWh

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 83 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,3 × 27,9 × 26,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 56,5 × 33 × 33 cm

Pesha neto: 8,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 9,6 kg

Fuqia e instaluar: 2.300 w

Kodi i artikullit: 678672

Kodi EAN: 3838782071966

Shtesë

Produktet e ngjashme