VC2228ESBU Fshesë

Fshesë VC2228ESBU

EVO SLIDE Fshesë Qese filtër Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

EVO SLIDE

Fuqia e motorit: 2.200 W

Fuqia terheqjes: 420 W

Qese filtër

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 42 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Gjatësia e tubit: 86 cm

Materiali i gypit: Krom

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Thes te letres: 1

Qese-filter tekstili: 1

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 19 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Per pastrim te thate

Tipi i tubit: Teleskopik

Disenjua/ngjyra: Kalter

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 80 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.200 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 31 × 25 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 51 × 35,5 × 31,5 cm

Pesha neto: 4,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,1 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 594932

Kodi EAN: 3838782024528

Shtesë

Produktet e ngjashme